top of page

Despre Noi

Restaurantul care va ofera cele mai bune coaste la gratar din  Bucuresti .

 Servim doar preparate de cea mai bună calitate, toate ingredientele sunt proaspete şi atent alese de catre bucatarii nostri.Coastele sunt marinate si preparate dupa o reteta traditional braziliana si sunt  gatite pe gratar, sunt servite cu chips'uri din cartofi prajiti si ceapa rosie impreuna cu un sos preparat  dupa o reteta stiuta numai de catre bucatarii nostri.Ne mândrim cu crearea unei atmosfere calde care vă va face să reveniţi. Veniţi şi simţiţi-vă ca acasă.

Costelaria Palatul Bragadiru -Calea Rahovei  Nr.147-150

 Avem un meniu extins de produse delicioase.Suntem un restaurant unic,care serveste alimente de o inalta calitate,oferindu-va cel mai bun serviciu culinar.

Restaurantul nostru ofera o atmosfera relaxata si primitoare unde puteti socializa cu prietenii in timp ce va bucurati de calitate la preturi rezonabile. Doi  prieteni gurmanzi, dupa indelungi perindari prin lumea intreaga s-au gandit sa aduca pe meleagurile noastre renumitele coaste preparate dupa retete traditionale braziliene. Noi suntem nerabdatori sa va servim cu siguranta cele mai delicioase coaste.

bottom of page